Podcasts

31
okt

Henk Spaan

Aflevering 6: Ik sprak met Henk Spaan over ‘Nouri – De Belofte’.

iTunes

Spotify

Soundcloud

20
aug

Arjen van Veelen & Jean-Marc van Tol @ Lowlands

Aflevering 5: Woorden met Waumans Live op Lowlands. Ik sprak met Arjen van Veelen over ‘Amerikanen Lopen Niet’ en met Jean-Marc van Tol over zijn historische roman ‘Musch’.

iTunes

Spotify

Soundcloud

09
jul

Auke Hulst

Aflevering 4: Een gesprek met de kersverse winnaar van de Bob den Uyl-prijs: Auke Hulst. We spraken over zijn boek Motel Songs, maar ook over de liefde, vluchten, zijn vader en moeder, muziek, voetbal en de VS.

iTunes

Spotify

Soundcloud

22
mei

Mensje van Keulen

Aflevering 3: Mensje van Keulen debuteerde in 1969 met het verhaal ‘Een Bruiloft’ in Hollands Maandblad en bijna 50 jaar later verscheen ‘Neerslag van een Huwelijk’. Ik ging op visite bij de koningin van de literatuur. We aten madeleines en spraken over angsten, dierenleed, literaire jury’s, twijfel, kunst, de dood en de liefde.

iTunes

Spotify

Soundcloud

04
apr

Gerbrand Bakker

Aflevering 2: In maart verscheen ‘Rotgrond bestaat niet’ van Gerbrand Bakker. In deze aflevering praat hij over zijn depressie, de Eifel, fictie en non-fictie, drank en het plezier van het schrijven.

Ook te beluisteren via:

iTunes

Spotify

Soundcloud

15
mrt

Jamal Ouariachi

Aflevering 1: In deze allereerste aflevering ga ik in gesprek met Jamal Ouariachi. We spraken over zijn werk, de staat van de Nederlandse literaire kritiek, zijn geslonken kansen op het winnen van de Libris Literatuurprijs, feministische uitgeverijen en nog veel meer.

Ook te beluisteren via:

Apple Podcast (iTunes)

Spotify

Soundcloud